Lettdampede-asparges

Allergiinformasjon

Allergi informasjon
Liste over våre retter som inneholder allergener:

Hvetegluten:
Focacciabrød – Ostepai – Sopp og baconpai – Lakserull – Spekeskinkerull –  
Ovnsbakte grønnsaker med bulgurhvete – Alle typer crostini – Tabouleh-salat – Kyllingbiter (ketjap manis) – 

Laktose:
Tzatziki – Lakserull – Spekeskinkerull – Sopp og baconpai – Shawarma – Hummus – Gresk salat – Shanklish – Paprikarull – djevelsk gode egg

Melkeprotein:
Alle retter som inneholder laktose + Pesto – Kjøttboller – Kamskjellsalat – Manchegoost – Ostepai – Asparges – Brie

Egg:
Omelett med potet og løk – Ostepai – Sopp og baconpai – Kjøttboller – Aioli – Honning og sennepsmajones – djevelsk gode egg

Skalldyr:
Scampi – kamskjellsalat

Fisk:
Grillede laksespyd – lefserull med røkelaks- djevelsk gode egg

Peanøtter:
Kyllingspyd (vi bruker en paste som det i innholdsfortegnelsen er ført opp; “kan inneholde spor av peanøtter” vi har ikke peanøtter i selve marinaden) – Peanøttdip

Nøtter:
Salt og paprikaristede mandler og pekannøtter – Rødkålsalat – Brie med valnøtter

Sennep:
Aioli – honning og sennepsmajones – kamskjellsalat – marinerte svinebiter – potetsalat

Sesam:
Hummus – scampi

Svoveldioksid, lupin, bløtdyr, selleri:
Ikke aktuelt i mat lagd hos oss

Dersom noen i ditt selskap har en allergi vil vi gjøre vårt ytterste for at den/de skal kunne spise seg mett.
Gluten er den vanligste allergien som vi treffer på og vi gir derfor ut glutenfritt foccaciabrød til de gjestene som måtte ha behov for dette, uten ekstra kostnad.
Vi etterstrever et allergifritt kjøkken til enhver tid og gjør vårt ytterste for at det ikke skal forekomme spor av allergener i mat som ikke inneholder allergener.
Dessverre kan vi ikke garantere at maten ikke inneholder spor men det vil være liten sannsynlighet for det.

MOBIL: 41 26 19 06 | KONTAKT MEG