Sprelsk fra havet

Her er min lille vri på det tradisjonelle skalldyrbordet. Håper det frister!

Pris per person 320 kroner

 

 

Se også våre andre menyer: Favoritten | God som gull | Kanapeer | Meze | Møte meny | Spanjolen | Tapas-lunsj | Velg og vrak

Består av:

Kamskjellsalat

En søt og syrlig salat med smørstekte kamskjell marinert i hvitvin, salat, appelsinfileter, granateple og granateplesirup

Grillede laksespyd

En sommerlig og frisk rett med mye syre og friske urter

Scampi

Chili og hvitløksmarinert scampi, pannestekt og serveres i søt chilisaus, toppes med sesamfrø.

Du kan også velge miljøsertifiserte scampi

Crostini toppet med rekesalat

Rekesalaten lager vi med asiatisk vri.

Den er med reker, mango, agurk, ingefær, chili og frisk koriander

Lakserull

Vi fyller lefser fra Hånes lefsebakeri med røkelaks, avokadokrem og vårløk

Potetsalat

Frisk potetsalat med grønnsaker og masse friske urter i honning og sennepsvinagrette. Ikke kremet men syrlig og friskt.

Ovnsbakte grønnsaker med bulgur

Paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater marineres i chili, hvitløk, friske urter og sitron før de bakes i ovnen. Deretter blander vi inn hvetebulgur.

 

Djevelsk gode egg

Egg fylt med ansjos, kesam, basilikum og kajennepepper, en klassiker!

Tzatziki

Frisk, gresk yoghurtdressing med agurk og frisk mynte

Aioli

Hvitløksmajones med persille

BRØD

Nybakt focacciabrød med rosmarin og maldonsalt

Persillepesto

Pesto med persille, mynte, parmesanost, hvitløk og mandler

Crostini med olivenkrem og syltet paprika

Vår hjemmelagde olivenkrem toppes med syltet paprika og persille