Jeg heter Tone Reme Kleiveland, og sammen med Sigbjørn har jeg tre flotte barn.
Firmaet Tapas-Tone ble etablert før jul i 2007. Bedriften vokser seg stadig større, så via noen år på Kristiansand Feriesenter flyttet vi i 2012 til den gamle postterminalen i Sørlandsparken. Her holder vi fremdeles til.
Vi lager småretter, altså tapas, for store og små arrangementer.
Kvaliteten på maten er høy, og vi lager alt fra marinader til brød selv.
Historien starter med at jeg ofte lagde tapas for venner og familie. Etter ei stund ringte ei ukjent dame, og lurte på
om hun var kommet til Tapas-Tone;) -øh..ja? Vi avtalte meny og pris, og jeg var i gang!
Ryktet har siden spredt seg fra det, og det er jeg veldig takknemlig for. Vi er avhengig av gode ord og tilbakemeldinger fra dere, så tusen takk!
Alle oppdrag vi har er derfor fra noen som selv har smakt maten min, eller har fått anbefaling av sine venner.
Det synes vi er veldig stas!
Vi er nå tre fulle stillinger på kjøkkenet, og masse god helge-hjelp 🙂
Utvalg av mine leverandører er:
Domstein Sjømat på Geiderøya
Lunde Gård, Bama
Asko Agder
Slakter Jens Eide
De leverer alle førsteklasses råvarer som vi foredler etter beste evne 😉