(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-84827790-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '118815705472550'); fbq('track', 'PageView');
Alle våre retter sendes ut på flotte fat klar til oppvarming og servering.
Ønsker du maten levert ferdig varmet er tillegget i prisen 300 kr pr selskap. Eventuell levering kommer i tillegg.
Se også våre andre menyer: Favoritten | God som gull | Kanapeer | Meze | Møte meny | Spanjolen | Tapas-lunsj
Vi bruker kyllingbryst marinert i tikkamasala, med ekstra ingefær, hvitløk og chili
Kyllingfilet grillet i marinade av spanske krydder, hvitløk og persille
Ytrefilet av svin marinert og pannestekt,
serveres med mango, granateple og frisk koriander
servert på en seng av ruccola og toppes med pinjekjerner
Chili og hvitløksmarinert scampi, pannestekt og serveres i søt chilisaus, toppes med sesamfrø.
Du kan også velge miljøsertifiserte scampi
En sommerlig og frisk rett med mye syre og friske urter
Spanske kjøttboller med parmesanost og friske urter. Serveres i tomatsaus
Kjøttboller av lam, med frisk mynte og masse krydder. Serveres i tomatsaus
Falafel, kikertboller med friske urter, vegetarianerens alternativ til kjøttboller
En søt og syrlig salat med smørstekte kamskjell marinert i hvitvin, salat, appelsinfileter, granateple og granateplesirup
Entrecote marinert i arabiske krydder, stekes med masse løk, paprika og squash. Serveres med en frisk og syrlig sitrondressing
Denne er fylt med jarlsberg og blåmuggost
Ovnsbakt amadinepotet kledd med norsk spekeskinke
Potetsalat med rødløk, ertepeis, reddik, chili, kapers og friske urter i honning og sennepsvinagrette.
Salat med tomat, agurk, rødløk, fetaost og oliven
Vi topper tomatsalaten med med fransk vinaigrette, tilsatt rødløk og frisk basilikum.
Vi topper tomatsalaten med med fransk vinaigrette, tilsatt rødløk og frisk basilikum.
Tomat og mozzarellaost lagvis, vi drissler olivenolje og frisk basilikum over
Litt fancy navn for krydret fetaost med tomat og rødløk
Friske grønne salatblader, serveres med nykvernet pepper og balsamicodressing
Libanesisk urtesalat med cous-cous, persille, mynte, chili, sitron, agurk, rødløk og tomat
Paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater marineres i chili, hvitløk, friske urter og sitron før de bakes i ovnen. Deretter blander vi inn hvetebulgur.
Vi griller chorizo, paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater med chili, hvitløk, friske urter og sitron.
I denne saligheta rører vi inn kokte kikerter
Spansk egge-omelett med potet og løk
Spansk egge-omelett med potet, løk og chorizopølse
Ris kokt på arabisk vis, toppes med korianderblader og frisk chili
Serveres med masse godt fyll. En stor munnfull i størrelsen. Velg mellom:
Tomat og rødløksmix
Tomat, rødløk og fetaost
Serranoskinke og parmesanost
Rekemiks med reker, mango, ingefær, chili og frisk koriander
Oliventappenade og grillet paprika
Gorgonzola og fersk fiken
Om du ønsker andre toppinger så bare spør!
Crostini med husets oliventapenade og paprikarull
Disse lekkerbiskene er søte både i smak og utseende
Damene på Hånes Lefsebakeri lager veldig gode potetlefser, av disse lager vi deilige lefseruller med mye godt fyll, velg mellom:
Spekeskinkerull – norsk spekeskinke med philadelphiaost, parmesanost, frisk salat, paprika, rødløk og pinjekjerne
Lakserull – røkelaks og avokadokrem med vårløk
Hjul av serranoskinke med grillet paprika, philadelphiaost, parmesanost, pinjekjerner, vårløk og ferskkvernet pepper.
Egg fylt med ansjos, kesam, basilikum og kajennepepper, en klassiker!
Her kombineres søtt og salt
Kalamata og Queen green med sten
Kikertpure med tahini (sesampaste), hvitløk, youghurt og frisk mynte
Pesto med basilikum, parmesanost, hvitløk og pinjekjerner
Hvitløksmajones med persille
Frisk, gresk yoghurtdressing med agurk og frisk mynte
Nybakt focacciabrød med rosmarin og maldonsalt
Godt modnet spekeskinke produsert her til lands