(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-84827790-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '118815705472550'); fbq('track', 'PageView');

Spanjolen

Ønsker du en original tapasmeny med autentiske spanske retter, er dette ditt førstevalg!

Pris per person 390 kroner

Alle våre retter sendes ut på flotte fat klar til oppvarming og servering. 
Ønsker du maten levert ferdig varmet er tillegget i prisen 300 kr pr selskap. Eventuell levering kommer i tillegg.

 

Se også våre andre menyer: Favoritten | God som gull | Kanapeer | Meze | Møte meny | Tapas-lunsj | Velg og vrak

Består av:

Serranoskinke og manchegoost

servert på en seng av ruccola og toppes med pinjekjerner

Albondigas

Spanske kjøttboller med parmesanost og friske urter. Serveres i tomatsaus

Kyllingspyd med paprika og oregano

Kyllingfilet grillet i marinade av spanske krydder, hvitløk og persille

Poteter med spekeskinke

Ovnsbakt amadinepotet kledd med norsk spekeskinke

Kikertsalat med chorizo og ovnsbakte grønnsaker

Vi griller chorizo, paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater med chili, hvitløk, friske urter og sitron.

I denne saligheta rører vi inn kokte kikerter

Dadler surret i bacon

Her kombineres søtt og salt

Crostini med olivenkrem og syltet paprika

Vår hjemmelagde olivenkrem toppes med syltet paprika og persille

Salt og paprikaristede mandler og pekannøtter

Tortilla Espanola

Spansk egge-omelett med potet og løk

Oliven

Kalamata og Queen green med sten

Aioli

Hvitløksmajones med persille

BRØD

Nybakt focacciabrød med rosmarin og maldonsalt

Lettdampede brekkbønner, serveres med løk, pinjekjerner og litt sitron