(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-84827790-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '118815705472550'); fbq('track', 'PageView');

Velg og vrak

Her er det bare å sette sammen de rettene du måtte ønske. Ta kontakt om du ønsker hjelp og veiledning. Priser avtales

Alle våre retter sendes ut på flotte fat klar til oppvarming og servering. 
Ønsker du maten levert ferdig varmet er tillegget i prisen 300 kr pr selskap. Eventuell levering kommer i tillegg.

 

 

Se også våre andre menyer: Favoritten | God som gull | Kanapeer | Meze | Møte meny | SpanjolenTapas-lunsj 

Består av:

Kyllingbiter i tikka marinade

Vi bruker kyllingbryst marinert i tikkamasala, med ekstra ingefær, hvitløk og chili

Kyllingspyd med paprika og oregano

Kyllingfilet grillet i marinade av spanske krydder, hvitløk og persille

Marinerte svinebiter og mango

Ytrefilet av svin marinert og pannestekt,

serveres med mango, granateple og frisk koriander

Serranoskinke og manchegoost

servert på en seng av ruccola og toppes med pinjekjerner

Scampi

Chili og hvitløksmarinert scampi, pannestekt og serveres i søt chilisaus, toppes med sesamfrø.

Du kan også velge miljøsertifiserte scampi

Grillede laksespyd

En sommerlig og frisk rett med mye syre og friske urter

Albondigas

Spanske kjøttboller med parmesanost og friske urter. Serveres i tomatsaus

Kjøttboller av lam

Kjøttboller av lam, med frisk mynte og masse krydder. Serveres i tomatsaus

Falaffel

Falafel, kikertboller med friske urter, vegetarianerens alternativ til kjøttboller

Kamskjellsalat

En søt og syrlig salat med smørstekte kamskjell marinert i hvitvin, salat, appelsinfileter, granateple og granateplesirup

Shawarma

Entrecote marinert i arabiske krydder, stekes med masse løk, paprika og squash. Serveres med en frisk og syrlig sitrondressing

 

Ostepai

Denne er fylt med jarlsberg og blåmuggost

Lettdampede brekkbønner, serveres med løk, pinjekjerner og litt sitron

Poteter med spekeskinke

Ovnsbakt amadinepotet kledd med norsk spekeskinke

Saltbakte småpoteter

Potetsalat

Potetsalat med rødløk, ertepeis, reddik, chili, kapers og friske urter i honning og sennepsvinagrette. 

Gresk salat

Salat med tomat, agurk, rødløk, fetaost og oliven

Tomatsalat

Vi topper tomatsalaten med med fransk vinaigrette, tilsatt rødløk og frisk basilikum.

Tomatsalat med tyrkisk fetaost

Vi topper tomatsalaten med med fransk vinaigrette, tilsatt rødløk og frisk basilikum.

Caprese

Tomat og mozzarellaost lagvis, vi drissler olivenolje og frisk basilikum over

Shanklish

Litt fancy navn for krydret fetaost med tomat og rødløk

Salat

Friske grønne salatblader, serveres med nykvernet pepper og balsamicodressing

Tabouleh

Libanesisk urtesalat med cous-cous, persille, mynte, chili, sitron, agurk, rødløk og tomat

Ovnsbakte grønnsaker med bulgur

Paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater marineres i chili, hvitløk, friske urter og sitron før de bakes i ovnen. Deretter blander vi inn hvetebulgur.

 

Kikertsalat med chorizo og ovnsbakte grønnsaker

Vi griller chorizo, paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater med chili, hvitløk, friske urter og sitron.

I denne saligheta rører vi inn kokte kikerter

Tortilla Espanola

Spansk egge-omelett med potet og løk

Tortilla Espanola con chorizo

Spansk egge-omelett med potet, løk og chorizopølse

Pilaff-ris

Ris kokt på arabisk vis, toppes med korianderblader og frisk chili

Crostini, italiensk for «liten skorpe» - sprøbakte brød med olivenolje

Serveres med masse godt fyll. En stor munnfull i størrelsen. Velg mellom:

Tomat og rødløksmix

Tomat, rødløk og fetaost

Serranoskinke og parmesanost

Rekemiks med reker, mango, ingefær, chili og frisk koriander

Oliventappenade og grillet paprika

Gorgonzola og fersk fiken

Om du ønsker andre toppinger så bare spør!

Paprikarull og oliventappenade

Crostini med husets oliventapenade og paprikarull

Løkterter med rosin og feta

Disse lekkerbiskene er søte både i smak og utseende

Lefseruller

Damene på Hånes Lefsebakeri lager veldig gode potetlefser, av disse lager vi deilige lefseruller med mye godt fyll, velg mellom:

Spekeskinkerull – norsk spekeskinke med philadelphiaost, parmesanost, frisk salat, paprika, rødløk og pinjekjerne

Lakserull – røkelaks og avokadokrem med vårløk

Paprikarull

Hjul av serranoskinke med grillet paprika, philadelphiaost, parmesanost, pinjekjerner, vårløk og ferskkvernet pepper.

Djevelsk gode egg

Egg fylt med ansjos, kesam, basilikum og kajennepepper, en klassiker!

Salt og paprikaristede mandler og pekannøtter

Dadler surret i bacon

Her kombineres søtt og salt

Oliven

Kalamata og Queen green med sten

Hummus

Kikertpure med tahini (sesampaste), hvitløk, youghurt og frisk mynte

Basilikumspesto

Pesto med basilikum, parmesanost, hvitløk og pinjekjerner

Aioli

Hvitløksmajones med persille

Tzatziki

Frisk, gresk yoghurtdressing med agurk og frisk mynte

BRØD

Nybakt focacciabrød med rosmarin og maldonsalt

Langtidsmodnet spekeskinke

Godt modnet spekeskinke produsert her til lands