(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-84827790-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '118815705472550'); fbq('track', 'PageView');

Favoritten

En velprøvd meny som passer til alle anledninger. Vår bestselger!

 

 

Pris per kuvert 350 kroner

Alle våre retter sendes ut på flotte fat klar til oppvarming og servering. 
Ønsker du maten levert ferdig varmet er tillegget i prisen 300 kr pr selskap. Eventuell levering kommer i tillegg.

 

Se også våre andre menyer: God som gull | Kanapeer | Meze | Møte meny | SpanjolenTapas-lunsj | Velg og vrak

Består av:

Albondigas

Spanske kjøttboller med parmesanost og friske urter. Serveres i tomatsaus

Scampi

Chili og hvitløksmarinert scampi, pannestekt og serveres i søt chilisaus, toppes med sesamfrø.

Du kan også velge miljøsertifiserte scampi

Kylling med peanøttdip

Brystfilet av kylling i en spicy og søt soyamarinade
Serveres med pikant peanøttdip

Poteter med spekeskinke

Ovnsbakt amadinepotet kledd med norsk spekeskinke

Dadler surret i bacon

Her kombineres søtt og salt

Tomatsalat

Vi topper tomatsalaten med med fransk vinaigrette, tilsatt rødløk og frisk basilikum.

Ovnsbakte grønnsaker med bulgur

Paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater marineres i chili, hvitløk, friske urter og sitron før de bakes i ovnen. Deretter blander vi inn hvetebulgur.

 

Salat

Friske grønne salatblader, serveres med nykvernet pepper og balsamicodressing

Oliven

Kalamata og Queen green med sten

Aioli

Hvitløksmajones med persille

Basilikumspesto

Pesto med basilikum, parmesanost, hvitløk og pinjekjerner

BRØD

Nybakt focacciabrød med rosmarin og maldonsalt