(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-84827790-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '118815705472550'); fbq('track', 'PageView');

God som gull

Her er det samlet de flotteste rettene til spesielle anledninger!! -Min egen luksusmeny!

Pris per kuvert 465 kroner

Alle våre retter sendes ut på flotte fat klar til oppvarming og servering. 
Ønsker du maten levert ferdig varmet er tillegget i prisen 300 kr pr selskap. Eventuell levering kommer i tillegg.

 

Se også våre andre menyer: Favoritten | Kanapeer | Meze | Møte meny | Spanjolen | Tapas-lunsj | Velg og vrak

Består av:

Kjøttboller av lam

Kjøttboller av lam, med frisk mynte og masse krydder. Serveres i tomatsaus

Scampi

Chili og hvitløksmarinert scampi, pannestekt og serveres i søt chilisaus, toppes med sesamfrø.

Du kan også velge miljøsertifiserte scampi

Dadler surret i bacon

Her kombineres søtt og salt

Paprikarull

Hjul av serranoskinke med grillet paprika, philadelphiaost, parmesanost, pinjekjerner, vårløk og ferskkvernet pepper.

Ostepai

Denne er fylt med jarlsberg og blåmuggost

Aioli

Hvitløksmajones med persille

BRØD

Nybakt focacciabrød med rosmarin og maldonsalt

Saltbakte småpoteter

Kyllingbiter satay

Brystfilet av kylling i en spicy og søt soyamarinade

Ovnsbakte grønnsaker med bulgur

Paprika, rødløk, squash, fennikel og små tomater marineres i chili, hvitløk, friske urter og sitron før de bakes i ovnen. Deretter blander vi inn hvetebulgur.

 

Vellagret spekeskinke med manchego

Lettdampede brekkbønner, serveres med løk, pinjekjerner og litt sitron

Gresk salat

Salat med tomat, agurk, rødløk, fetaost og oliven